Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.


In 2010 werd ik (als ervaren marathonloper) gepolst deel te nemen aan een nieuw te vormen Roparun team. Na oriëntatie waar de Roparun voor stond en wat er van mij zou worden verwacht heb ik "ja" gezegd. 

Inmiddels sta ik aan de vooravond van mijn 5e editie. Een laatste toets hoe ik er conditioneel voorsta heb ik glansrijk doorstaan door op 13 april jl. in de Vienna City Marathon (in Wenen) de 42,195 km in 3.37.32 te volbrengen...

2012-roelf-in-actie

Wat is de Roparun?

Dat hoef ik niet meer toe te lichten. Zie daarvoor de bijdrage van Peter op deze site...

Een Roparunteam bestaat uit max. 8 lopers, waarvan ik er eentje ben, die ieder gemiddeld zo'n 75 kilometer loopt. Daarnaast bestaat een team uit 4 fietsers en zo'n 12 mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan een teamcaptain, chauffeurs, navigators, masseurs, cateraars, een fysiotherapeut, een fotograaf, etc. Teams zijn overigens zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en bestaan gemiddeld uit ca. 24 personen.

Wanneer vindt dit plaats?

Op 6 juni a.s. reizen we af naar Hamburg om de volgende dag al hardlopend naar Rotterdam 'terug' te keren. Na ca. 53 uur afzien zullen we in de middag van Pinkster-maandag, 9 juni, op de Coolsingel aankomen. Naast ons team doen nog 275 andere teams mee startend vanuit Parijs en 99 teams vanuit Hamburg.. Een enorm spektakel dat strak wordt geregisseerd en georganiseerd. Naast 2 grote sponsors (Sport, Health & Beauty centrum Juliën in Lienden en b-Cat, leverancier van 'high altitude' apparatuur, in Tiel) die ons teamdeelnamebedrag ad € 2.600,- al hebben betaald(!) hebben we heel veel spullen nodig; van tentjes, fietsen, navigatiemiddelen, sporttenues tot allerhande voedingsmiddelen/-supplementen. Gelukkig zijn we daar voor een groot deel weer in voorzien.

Graag nodig ik je uit om de website van ons team te bezoeken: www.team30.nl en ons Youtube-filmpje te bekijken/beluisteren: www.youtube.com/watch?v=GE_-Gi7BlJs

Hoe ons te helpen?

Wil je Peter sponsoren? Doneer een bedrag volgens zijn aanwijzingen.

Wil je mij sponsoren? Koop dan loten! Hiermee maak je kans op een Mercedes Benz, vakantiecheques en diverse andere mooie prijzen. De loten kosten € 2,50 per stuk en kun je bij mij bestellen door me een mail te sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of me even aan te spreken.

Met al deze acties motiveer je ons team en steun je de Roparun organisatie die heel veel goede (deel)doelen heeft voor 2014.

2012-roelf-bedankt-sponsors

Ik hoop op jullie te mogen rekenen!

Met sportieve groet, Roelf Werkman