RoparunHallo allemaal,

Voor de vierde keer op rij ben ik mij aan het voorbereiden op de deelname aan de ROPA run. Liep ik de vorige jaren in teamverband met Pinksteren vanuit Hamburg naar Rotterdam, dit jaar start ik in Parijs. In totaal wordt er zo'n 540 km gelopen. Een team bestaat uit 8 lopers, dat betekent dat er bijna 70 km per persoon (hard) gelopen wordt. Door middel van deze sportieve prestatie wordt geld ingezameld voor mensen met kanker.

 

Het is het laatste jaar dat mijn team 201 meeloopt na inmiddels tien keer te hebben deelgenomen. Ook deze laatste keer gaan we weer ontzettend ons best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

 

De stichting Roparun zamelt geld in voor palliatieve hulp aan kankerpatiënten. Het geld wordt besteed aan diverse instanties welke directe hulp en ondersteuning aan kankerpatiënten verlenen met als doel de kwaliteit van leven te verbeteren of te veraangenamen.

 

Hierbij kun je denken aan de aanschaf van apparatuur die de levensomstandigheden van kankerpatiënten kunnen verlichten. Het kan gaan om een financiële bijdrage aan het familiehuis Daniel den Hoed voor de exploitatiekosten van een patiëntenkamer, een bijdrage voor het kopen van hoofdhuidkoelers of aanschaf van speciale bedden.

 

Ondanks het feit dat dit voor patiënten heel belangrijk is,hebben ziekenhuizen veelal geen budget voor dergelijke kostbare apparatuur. Aanschaffen kan wél met behulp van het geld van de stichting Roparun. Het motto van de ROPA run is dan ook al jaren:

"Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Vorig jaar heb ik mede dankzij jullie ruim € 500 kunnen bijdragen aan het totaal bedrag van bijna € 13.000 wat mijn team heeft ingezameld. Ik hoop dat jullie mij ook deze laatste keer dat ik meeloop willen ondersteunen en mij enkele kilometers willen sponsoren. Iedere euro is welkom.

Mocht je geld willen overmaken dan kan dat op:
NL11 SNSB 0875744575 t.n.v. P.A. de Boer
onder vermelding van: kilometersponsor Roparun Peter de Boer


met vriendelijke groeten,

 

Peter de Boer

Ps: Al onze activiteiten zijn te volgen op onze eigen website www.201renners.nl + de algemene website www.roparun.nl Op de laatste site staan wij bij de deelnemende teams op plaats 201 ingeschreven.