RoparunOp zaterdag 23 mei a.s. gaat de 24e editie van de Roparun van start. Roelf Werkman zal wederom hieraan deelnemen met Team 30. De vorige edities heeft hij als zeer succesvol ervaren. Zowel de intense ervaring van het evenement, door dag en nacht en in weer en wind in touw te zijn, als de enorme spirit van het team maken dat de run een ongelofelijke belevenis is! Na 2 jaar Parijs-Rotterdam gaat hij nu voor de 4e keer Hamburg-Rotterdam afleggen.

 

Hoewel dit Roelf’s 6e Roparun is heeft hij er nog steeds geen genoeg van. Eén keer heeft hij de rol van chauffeur/navigator op zich genomen (2013). Wel leuk, maar het rennen prefereert hij toch boven iedere andere rol in het team. 

 

Via mobile apps en diverse social media is de Roparun te volgen. Kijk op www.roparun.nl voor de bestemmingen waar het geld aan is/wordt besteed. Waar de Roparun voor staat kun je natuurlijk lezen op voornoemde site en in het verhaal van Peter (de Boer).

Wil je de Roparun een warm hart toedragen? Heel graag! Doneer via de site van Team 30. 

 

Ook kun je loten à € 2,50 bij Roelf kopen. Bel, mail of app en de loten worden geregeld.

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / M 06-1429 1146. Wie weet win jij die Mercedes A180 Blue Efficiency of een van die andere 659 fraaie prijzen! 

 

Maar bovenal gaat het om “Leven toevoegen aan de dagen van kankerpatiënten, waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven!”

 

Wil je een indruk hebben van Roelf’s team? Bekijk en beluister dan het YouTube filmpje: