LET OP: DE NATIONALE SPORTWEEK IS ALWEER AFGELOPEN. BEN JE GEÏNTERESSEERD IN GRATIS PROEFLESSEN DAN KAN JE JE HIER OPGEVEN

Van 15 tot en met 29 september 2018 is de Nationale Sportweek en loopgroep Arnhemia doet daaraan mee. Wil je kennismaken met hardlopen en de manier waarop wij training geven, kom dan naar de gratis OPEN TRAININGEN op dinsdag 25 en donderdag 27 september. Deze trainingen worden gegeven vanaf sporthal de Laar West en starten om 19:00 uur.

Ben je beginnende hardloper, dan kun je ook aan de open trainingen meedoen. Wil je daarna doorgaan met hardlopen, dan kun je meedoen aan de beginnerscursus die wij starten op dinsdag 2 oktober.

Via onderstaande aanmeldformulier kun je jezelf inschrijven voor de open trainingen.

Ben je geen beginner, kun je niet meedoen aan de open trainingen tijdens de Nationale Sportweek, maar ben je wel op zoek naar een gezellige loopgroep waar goed getraind wordt onder leiding van deskundige trainers, meld je dan aan via deze link voor drie gratis proeflessen.

Contactformulier / Proefles

Kom jij hardlopen met Loopgroep Arnhemia?

Loopgroep Arnhemia is een groep van enthousiaste recreatieve hardlopers. Onder leiding van deskundige trainers wordt op verschillende niveau's getraind. De trainingen zijn op de dinsdag- en donderdag van 19.00 tot ongeveer 20.15 uur.

Tijdens het zomerseizoen trainen wij in de parken en bossen in en rond Arnhem. In de winter is onze thuisbasis sporthal De Laar-West in Arnhem-Zuid. Daar beschikt de loopgroep over kleed- en douchegelegenheid. We lopen dan over verlichte voet- en fietspaden.

Kom je een keer meetrainen?

Kun jij minimaal 30 minuten aan één stuk hardlopen? Dan ben je van harte welkom! We hanteren deze ondergrens omdat we geen beginnersgroep hebben (los van de periodes dat we een beginnerscursus organiseren) en we graag willen dat je de hele training mee kunt doen.

Meld je aan

Kom je meetrainen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Dan weten de trainers van je komst! Je kunt drie keer gratis meetrainen om te kijken of Loopgroep Arnhemia bij jou past.
Vul uw voornaam in

Ongeldige invoer

Vul uw e-mailadres in

Invalid Input

Ongeldige invoer

Kies de situatie die voor jou van toepassing is.

Ongeldige invoer

Heb je bijvoorbeeld een blessure (gehad) of zijn er andere relevante zaken die de trainer moet weten?

0/100

Invalid Input

Bewijs dat je geen robot bent ;)
Ververs Ongeldige invoer