Hardlopen bij een leuke loopgroep met enthousiaste lopers en onder leiding van gediplomeerde looptrainers? Dat kan bij Loopgroep Arnhemia!

We trainen iedere dinsdag- en donderdagavond om 19:00 uur; in de zomerperiode in de bossen rondom Arnhem en, als het daarvoor te donker wordt, vanuit sporthal de Laar-West op verlichte paden in Arnhem-Zuid.

De trainers zorgen voor een uitdagende training, waarbij iedereen op zijn of haar niveau kan trainen. Bij hen kun je ook informatie en loopadvies krijgen. 

Een aantal Arnhemia-lopers neemt regelmatig deel aan wedstrijden waar we soms gezamenlijk naartoe trainen.

Ben je een recreatieve loper en vind je hardlopen in een groep gezelliger dan alleen? Wil je veilig en gericht trainen en een betere loper worden? Kom dan eens kijken bij onze loopgroep!

Geef je op voor een proefles en loop een paar keer met ons mee om te kijken of Arnhemia bij je past!

Omdat we momenteel vanwege corona niet georganiseerd of in kleinere groepen lopen
kunnen we in het najaar van 2020 geen beginnerscursus organiseren

Aanvullende instructies 16 oktober 2020:

 • we lopen de komende tijd in groepjes van max 4 personen die vanaf verschillende locaties in Zuid vertrekken op de gebruikelijke tijden.
 • zie ook de instructie en uitleg die op 16 oktober per mail is verstuurd
 • als je mee wilt lopen is inschrijven verplicht!
 • let op dat je je per datum op slechts één groep inschrijft en zorg dat je je correct uitschrijft als je van groep wil wisselen (tot 17:00 op dag van training en vergeet niet de pagina te verversen!)

 


In verband met de coronamaatregelen werkt Loopgroep Arnhemia voorlopig met deelname aan de trainingen op basis van voorinschrijving.

Dit betekent dat we in principe op dinsdag trainen met drie groepen (groep 1: rustig, groep 2: midden en groep 3: snel) en op donderdag één groep (alle lopers, ofwel groepen 1/2/3 samen). Als er op dinsdag minder dan 20 lopers zijn kunnen we er voor kiezen om alsnog met twee groepen te lopen (groep 1/2: rustiger, en groep 2/3: vlotter)

Als er met drie groepen gelopen wordt dan is iedere groep maximaal 12 lopers groot. Als er met één of twee groepen wordt gelopen dan is de groepsgrootte 15 lopers.


Hoe werkt het inschrijven:

 • Je logt in op de site (rechtsboven op een groot scherm of bij mobiel onder het trainingsoverzicht)
 • Op onze website vind je de eerstvolgende 4 trainingsactiviteiten in de menubalk rechts of via link https://www.loopgroep-arnhemia.nl/trainingen
 • Je kunt je iedere zaterdag vanaf 10:00 uur inschrijven voor de trainingen van de week erop. Inschrijven kan tot 17:00 op de dag van de training.
 • Selecteer de training waaraan je wilt meedoen (voor dinsdag dus keuze uit groep 1, 2 of 3) en klik op de knop [Ik doe mee!].
  Deze knop wordt dan groen en na het verversen van de pagina (F5) zie je jezelf in het overzicht eronder staan. Je ontvangt verder geen  bevestiging van inschrijving.
 • Als je toch niet mee wilt doen kun je nogmaals op de (nu groene) knop kliken en na het verversen van de pagina zie je dat je weer uitgeschreven bent.
 • Als de groep vol zit kun je nog wel inschrijven maar komt je naam op de wachtlijst. Alleen als anderen zich voor 17:00 op de dag van training uitschrijven kun je alsnog (automatisch) op de deelnemerslijst terecht komen.

Let op!

 • Om mee te doen aan de trainingen moet je je inschrijven. Als je niet hebt ingeschreven kun je helaas ook niet meelopen.
 • Als je besluit om toch niet mee te doen word je geacht jezelf zo snel mogelijk weer uit te schrijven. Je maakt daarmee plaats voor een andere loper.
 • Vol is vol en wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
 • Sta je op de wachtlijst, hou dan zelf in de gaten of je alsnog op de lijst van deelnemers bent terecht gekomen. Omdat de inschrijving om 17:00 op de dag van de training sluit moet dit dan ook om 17:01 uur duidelijk zijn.


Mochten er problemen zijn met inschrijven of staat een training niet juist op de website, stuur dan een appje of mail naar Joost (06-45434440/webmaster@loopgroep-arnhemia.nl) en niet naar de trainers.

Ai! Het lijkt er op dat je op een niet bestaande link hebt geklikt!

 

En nu? Als de link op deze website staat dan zou ik het waarderen als je dit doorgeeft via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !
Als de link niet op deze website staat dan kan je wellicht via het menu alsnog op de juiste pagina komen.

Succes!

MontferlandrunTijdens de Montferlandrun heeft Johan de moeite genomen om foto's van onze hardlopers te maken. Zelf was hij op zijn fiets gekomen, dus ook Johan heeft een mooie prestatie verricht deze zondag.

Om deze foto's te kunnen bekijken moet je ingelogd zijn, daarna kan je in het ledenmenu op de Fotogalerij klikken. Daar is het album te vinden.