Per 2 juni worden er groepstrainingen georganiseerd met een maximum aantal deelnemers en op basis van voorinschrijving.

Leden hebben hier een mail over ontvangen als ook de accountgegevens om in te loggen op deze website.

Inschrijven op trainingen kan iedere zaterdag vanaf 10:00 uur voor de trainingen van de week erop.

Mocht het het inschrijven op trainingen niet lukken, er trainingen ontbreken of er anderszins iets niet kloppen, laat dat dan even weten aan joost op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Per 1 september lopen we weer twee keer per week vanaf Sporthal De Laar door Arnhem-Zuid.

We verzamelen buiten voor de sporthal en proberen waar mogelijk het gebruik van de kleedkamers te vermijden. Inschrijven op de training is nog steeds verplicht.

Photo by Jamie Street on Unsplash

 

De Apeldoornseweg is als de Toren van Babel, teveel mensen met teveel meningen en leidingen die niet liggen waar ze moeten liggen. Hoe dan ook, onze parkeerplaats voor de training in/op Sonsbeek is gekaapt en de weg er naartoe is afgesloten.

Jammer.

Maar dat geeft ruimte voor iets nieuws: we starten donderdagavond vanaf de parkeerplaats bij de Rijkerswoerdse Plassen. Lopend en op de fiets te bereiken.

Dus : donderdag Rijkerswoerdse Plassen.

 

De startlocatie die tot nu toe gebruikt werd voor Klarenbeek was een beetje onveilig met het rijdende verkeer. Hiervoor is een nieuwe verzamelpunt gevonden.

Route: Volg de Apeldoornseweg richting Moscawa en ga tegenover de ingang hiervan rechtsaf de "Weg Achter Het Bos" in. Voor de kruising met de Monnikensteeg is aan de linkerkant een friethuisje. Daarachter zijn parkeerplaatsen, zijn deze bezet dan kun je ook bij de flats aan de Monikkensteeg parkeren.

hete training

In verband met de verwachte temperatuur tijdens de training op donderdag wordt deze training één dag verschoven naar vrijdag 26 augustus. 

We starten om 19.00 uur bij het bezoekerscentrum de Heurne.

Routebeschrijving: richting Rheden, Amsterdamsestraatweg, bij rotonde linksaf, de Schietbergseweg. Parkeerplaats aan je linkerhand:.

Adres: N52 01.007 E6 01.539 / Heuvenseweg 6, Rheden. 

Het is warm en het wordt nog warmer. De voorspelling voor donderdagavond 19.00 uur is plm. 29 graden. Dat is leuk tuinweer, maar niet om over de Posbank te rennen. De training gaat niet door.
Maar... de hei op de Posbank is nu schitterend en roept om onze aandacht. We gaan dus op vrijdagavond, met een aangename temperatuur.

We gaan in twee groepen: een hardloopgroep, plm. 14 km op een rustige wijze en een wandelgroep. Een mooie wandeling over de bloeiende heidevelden, plm. 7 kilometer met een mooie klim naar de top van de Posbank. Neem je geliefde of geliefden of andere Introducees mee!

Na afloop staat er een overheerlijke en gezonde fruitmaaltijd te wachten. Met wellicht een licht mousserend wijntje of frisdrank.

Kosten: geen.

Denk je te komen, mail trainer Johan dan even, kan er rekening worden gehouden met de inkoop van het fruit en stokbrood en al die andere lekkere dingen.