WIJZIGING: Donderdag andere locatie en training

 Dat het warm is hoeven we je wellicht niet meer te melden..? Morgenavond lopen we alsof het niet al te warm is, je moet tenslotte een keer aan die warmte wennen, toch?

Het is de verwachting dat het donderdagavond tussen zeven en acht uur ’s avonds nog ongeveer 33 graden is en dat is net iets teveel. Helaas heb heeft trainer Johan besloten de donderdagvondhardlooptraining af te gelasten.

Hoewel,  helaas? Nee hoor, het plan is iets anders te gaan doen. In plaats van hardlopen stelt hij voor dat we een uur gaan wandelen in het bos, even de benen strekken om daarna ons neer te vleien met een lekker hapje en drankje. Wil je hardlopen? Ook goed, kan ook. Wil je niet wandelen maar wel even gezellig met je clubleden op je luie kont in het gras liggen en sterke verhalen vertellen? Nog beter.

Kom als je wilt wandelen of hardlopen om 19.00 uur bij de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum de Heurne, Heuvenseweg 5A, 6991 JE Rheden, https://www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Tegen kwart over acht zijn we weer terug en zal Johan zijn vrouw ons ontvangen met lekkere hapjes en kunnen we troosten op een warme zomer.

Niet wandelen of hardlopen? Ben tegen acht uur of eerder bij de parkeerplaats en doe mee.

Voorwaarden:

  • Je komt met een goed humeur en je mag je vriend/in, echtgeno(o)t(e) of stille geliefde meenemen.
  • Je neemt zelf je (al of niet) alcoholische drankjes mee, Hanneke zorgt voor de hapjes.
  • Johan heeft een mail naar alle leden gestuurd, geef even een berichtje naar Johan als je komt. In deze mail staat zijn 06-nummer.