De Arnhemia kleding bestaat uit loopjasjes, shirts met lange mouw, shirts met korte mouw en singlets van het merk ‘Newline’ in rood. Deze worden aangeschaft bij Huisman sport, Vierakkerstraat 20 in Huissen. In de winkel dient een voorraad aanwezig te zijn van de gangbare maten.

Tegenwoordig zijn ook de logo’s vooraf ingekocht waardoor deze alleen maar op de kleding hoeven te worden geplaatst (en niet meer zoals voorheen met de machine te worden uitgesneden). Je kunt eventueel op eigen kosten je naam laten toevoegen onder het logo: die letters worden ter plaatse met een machine uitgesneden.

 Meldt in de winkel dat je lid bent van ‘Arnhemia’. Dan gelden de volgende prijzen inclusief logo:

  • shirt met korte mouw: € 32,50
  • jasje € 80,00
  • shirt met lange mouw: € 57,00
  • singlet (hemd): € 30,00

Arnhemia leden mogen eens per drie jaar de helft van de kosten voor clubkleding, tot een maximum van € 50,- terugvragen bij de penningmeester.

Voor nieuwe leden geldt dat zij tenminste één jaar lid zijn, of de contributie van één jaar (2022: € 96,-) hebben overgemaakt. 

Een (digitale) kopie van de bon lever je in bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan de verenigingsbijdrage teruggestort.