Op de koude zondagochtend van 17 december was alweer de 12e editie van de park Lingezegenloop. Om toch goed opgewarmd aan de start te verschijnen ben ik hier al lopend naar toe gegaan. Het was glad, spekglad en onderweg kwam ik al op parcours dus kon ik de bochtjes alvast uitproberen.

Bij de start trof ik de vrijwilligers die elke keer weer present zijn, even een kort praatje en een waarschuwing over de gladheid uitgewisseld. Maar de wedstrijd ging toch door, er worden geen maatregelen genomen, deal er maar gewoon mee.

In een gemoedelijke sfeer verzamelde de meute zich bij de start voor een gezamenlijke warming up. Voor een goede klassering in het klassement hoefden we eigenlijk alleen maar de finish te halen want er waren maar zo´n 20 deelnemers. Ook Hans en Jellie waren van de partij, zij hadden het nog net gered. De fietsen tegen de finishvlag en gelijk van start.

 

Zelf startte ik vooraan met mijn beide zonen vlak achter me. Dat vonden ze wel prettig want al ploeterend over het ijs konden zij zien waar het glad was. Het was een mooie tocht, gezellig en door het weer mooie uitzichten. Volgende keer weer maar dan hopelijk met meer deelnemers.

Informatie over Parklopen

Natuurlijk lopen in Park Lingezegen!

Begin jouw zondagmorgen sportief. Loop samen een rondje door Park Lingezegen. Iedereen kan meedoen: jong & oud en van snelle hardloper tot recreatieve wandelaar. Samen lopen is leuker! Twijfel niet, kom ook #Parklopen! Op zondag 21 januari 2018 gaan we om 09.30 uur van start voor al weer de volgende Parklopen in Park Lingezegen.
Parklopen kost niets en levert veel op: een voldaan gevoel, veel gezelligheid, endorfines, gezellige loopmaatjes, schouderklopjes en jouw persoonlijke score. En dat alles helemaal gratis! Enthousiast geworden? Doe mee!
Tot ziens op zondag 21 januari in Park Lingezegen!