Arnhemia Schnitzelloop 2018

Het is een klassieker, de Arnhemia Schnitzelloop die door trainer Johan georganiseerd wordt. Dit jaar was het echt prachtig weer. Ongeveer 26 graden, blauwe hemel, volle zon, herfstgeuren en herfstkleuren.

Met een kleine groep begonnen we in Kranenburg om eerst via het oude spoorlijntje hard te lopen om daarna richting het bos te gaan. Warm was het wel, die 26 graden kon wel eens kloppen. Het was genieten van de uitzichten over de weilanden maar vooral in het bos. Doordat de zon zo mooi door het woud heen scheen ontstonden er mooie uitzichten.

Nadat we weer in Kranenburg terugkwamen was het even iets schoons/droogs aantrekken en op naar het restaurant waar we heerlijk met ons twaalven op het terras konden plaatsnemen. De schnitzels waren gelukkig wat kleiner dan het restaurant in Elten maar nog steeds was het een hele opgave om je bordje leeg te eten. Gelukkig kan je je restje schnitzel ook mee naar huis krijgen, keurig in een schuim plastic bakje met aluminiumfolie geseald. Dat doen ze daar in Duitsland ook weer goed.

Alle foto's zijn op de DEZE LINK te vinden.

Johan, bedankt voor het organiseren!