Loopgroep Arnhemia

Loopgroep Arnhemia is een groep van enthousiaste recreatieve hardlopers. Onder leiding van deskundige trainers wordt op verschillende niveau's getraind. De trainingen zijn op de dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot ongeveer 20.15 uur. Tijdens het zomerseizoen trainen wij in de prachtige bossen van de Veluwezoom en 's winters vertrekken wij vanuit Sporthal De Laar. Daar beschikt de loopgroep over kleed- en douchegelegenheid. We lopen dan over verlichte voet- en fietspaden.

Verder organiseert de loopgroep al jaren de bekende Warnsborncross. Enkele malen per jaar wordt er gezamenlijk deelgenomen aan wedstrijden en prestatielopen. Ook een jaarlijks uitstapje (een dag of lang weekeind) staat op de agenda. Kun je circa 30 minuten aan één stuk hardlopen en wil je een keer een training uitproberen? Neem dan contact met ons op!

Wat verwachten wij?

Loopgroep Arnhemia richt zich op hardlopers die al minimaal 30 minuten aan één stuk kunnen hardlopen. Ben je een beginnende hardloper dan zijn er aanbieders die hier ondersteuning in geven.

Kosten

Hardlopen bij Loopgroep Arnhemia is niet duur. De kosten hiervoor zijn €24 euro per kwartaal, bij voorkeur al ingepland bij uw bank.

Wilt u lid worden?

Bent u geïnteresseerd in het meetrainen bij Loopgroep Arnhemia of wilt u meer informatie? Dan kan u contact opnemen met onze ledenadministratie (Mary Pel). Dit kan telefonisch op 026-3232812 of u kan het formulier hieronder invullen:

Contactformulier / Proefles

Kom jij hardlopen met Loopgroep Arnhemia?

Loopgroep Arnhemia is een groep van enthousiaste recreatieve hardlopers. Onder leiding van deskundige trainers wordt op verschillende niveau's getraind. De trainingen zijn op de dinsdag- en donderdag van 19.00 tot ongeveer 20.15 uur.

Tijdens het zomerseizoen trainen wij in de parken en bossen in en rond Arnhem. In de winter is onze thuisbasis sporthal De Laar-West in Arnhem-Zuid. Daar beschikt de loopgroep over kleed- en douchegelegenheid. We lopen dan over verlichte voet- en fietspaden.

Kom je een keer meetrainen?

Kun jij minimaal 30 minuten aan één stuk hardlopen? Dan ben je van harte welkom! We hanteren deze ondergrens omdat we geen beginnersgroep hebben (los van de periodes dat we een beginnerscursus organiseren) en we graag willen dat je de hele training mee kunt doen.

Meld je aan

Kom je meetrainen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Dan weten de trainers van je komst! Je kunt drie keer gratis meetrainen om te kijken of Loopgroep Arnhemia bij jou past.
Vul uw voornaam in

Ongeldige invoer

Vul uw e-mailadres in

Invalid Input

Ongeldige invoer

Kies de situatie die voor jou van toepassing is.

Ongeldige invoer

Heb je bijvoorbeeld een blessure (gehad) of zijn er andere relevante zaken die de trainer moet weten?

0/100

Invalid Input