Loopgroep Arnhemia is een groep van enthousiaste recreatieve hardlopers. Onder leiding van deskundige trainers wordt op verschillende niveau's getraind. De trainingen zijn op de dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot ongeveer 20.15 uur. Tijdens het zomerseizoen trainen wij in de prachtige bossen van de Veluwezoom en 's winters vertrekken wij vanuit Sporthal De Laar. Daar beschikt de loopgroep over kleed- en douchegelegenheid. We lopen dan over verlichte voet- en fietspaden.

Verder organiseert de loopgroep al jaren de bekende Warnsborncross. Enkele malen per jaar wordt er gezamenlijk deelgenomen aan wedstrijden en prestatielopen. Ook een jaarlijks uitstapje (een dag of lang weekeind) staat op de agenda. Kun je circa 30 minuten aan één stuk hardlopen en wil je een keer een training uitproberen? Neem dan contact met ons op!

Wat verwachten wij?

Loopgroep Arnhemia richt zich op hardlopers die al minimaal 30 minuten aan één stuk kunnen hardlopen. Ben je een beginnende hardloper dan zijn er aanbieders die hier ondersteuning in geven.

Kosten

Hardlopen bij Loopgroep Arnhemia is niet duur. De kosten hiervoor zijn €24 euro per kwartaal, bij voorkeur al ingepland bij uw bank.

Wilt u lid worden?

Bent u geïnteresseerd in het meetrainen bij Loopgroep Arnhemia of wilt u meer informatie? Dan kan u contact opnemen met onze ledenadministratie (Mary Pel). Dit kan telefonisch op 026-3232812 of u kunt ons contactformulier invullen.