** VANWEGE DE CONRONACRISIS WORDT ER VOORLOPIG NIET GELOPEN, JE KUNT JE WEER INSCHRIJVEN ZODRA ONZE TRAININGEN WEER BEGINNEN **

 

Loopgroep Arnhemia is een groep van enthousiaste recreatieve hardlopers. Onder leiding van deskundige trainers wordt op verschillende niveau's getraind. De trainingen zijn op de dinsdag- en donderdag van 19.00 tot ongeveer 20.15 uur. Tijdens het zomerseizoen trainen wij in de parken en bossen in en rond Arnhem. In de winter is onze thuisbasis sporthal De Laar-West in Arnhem-Zuid. Daar beschikt de loopgroep over kleed- en douchegelegenheid. We lopen dan over verlichte voet- en fietspaden.

Kom je een keer meetrainen?

Kun jij minimaal 30 minuten aan één stuk hardlopen? Dan ben je van harte welkom! We hanteren deze ondergres omdat we geen beginnersgroep hebben (los van de periodes dat we een beginnerscursus organiseren) en we graag willen dat je de hele training mee kunt doen. 

Meld je aan

Kom je meetrainen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Dan weten de trainers van je komst! Je kunt drie keer gratis meetrainen om te kijken of Loopgroep Arnhemia bij jou past.