In verband met de coronasituatie werkt Loopgroep Arnhemia voorlopig nog met deelname aan de trainingen op basis van voorinschrijving.

Dit betekent dat we in principe op dinsdag trainen met drie groepen (groep 1: rustig, groep 2: midden en groep 3: snel) en op donderdag één groep (alle lopers, ofwel groepen 1/2/3 samen). Als er op dinsdag minder dan 20 lopers zijn kunnen we er voor kiezen om alsnog met twee groepen te lopen (groep 1/2: rustiger, en groep 2/3: vlotter)

Als er met drie groepen gelopen wordt dan is iedere groep maximaal 12 lopers groot. Als er met één of twee groepen wordt gelopen dan is de groepsgrootte 15 lopers.

Update juli 2021: De groepsgrootte is momenteel 'onbeperkt'. Wel verzoeken we de lopers zich van tevoren in te schrijven zodat we in geval van coronaperikelen weten wie er wanneer meegetraind heeft.

Aspirant leden die nog geen account voor deze website hebben ontvangen dienen zich van tevoren even aan te melden bij traininer Rob Simons (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zodat we van je deelname op de hoogte zijn. 

 


Hoe werkt het inschrijven:

 • Je logt in op de site (rechtsboven op een groot scherm of bij mobiel onder het trainingsoverzicht)
 • Op onze website vind je de eerstvolgende 4 trainingsactiviteiten in de menubalk rechts of via link https://www.loopgroep-arnhemia.nl/trainingen
 • Je kunt je iedere zaterdag vanaf 10:00 uur inschrijven voor de trainingen van de week erop. Inschrijven kan tot 17:00 op de dag van de training.
 • Selecteer de training waaraan je wilt meedoen (voor dinsdag dus keuze uit groep 1, 2 of 3) en klik op de knop [Ik doe mee!].
  Deze knop wordt dan groen en na het verversen van de pagina (F5) zie je jezelf in het overzicht eronder staan. Je ontvangt verder geen  bevestiging van inschrijving.
 • Als je toch niet mee wilt doen kun je nogmaals op de (nu groene) knop kliken en na het verversen van de pagina zie je dat je weer uitgeschreven bent.
 • Als de groep vol zit kun je nog wel inschrijven maar komt je naam op de wachtlijst. Alleen als anderen zich voor 17:00 op de dag van training uitschrijven kun je alsnog (automatisch) op de deelnemerslijst terecht komen.

Let op!

 • Om mee te doen aan de trainingen moet je je inschrijven. Als je niet hebt ingeschreven kun je helaas ook niet meelopen.
 • Als je besluit om toch niet mee te doen word je geacht jezelf zo snel mogelijk weer uit te schrijven. Je maakt daarmee plaats voor een andere loper.
 • Vol is vol en wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
 • Sta je op de wachtlijst, hou dan zelf in de gaten of je alsnog op de lijst van deelnemers bent terecht gekomen. Omdat de inschrijving om 17:00 op de dag van de training sluit moet dit dan ook om 17:01 uur duidelijk zijn.


Mochten er problemen zijn met inschrijven of staat een training niet juist op de website, stuur dan een appje of mail naar Joost (06-45434440/webmaster@loopgroep-arnhemia.nl) en niet naar de trainers.