Het zit er weer op ... Hoewel de weersvoorspellingen wat wisselvallig waren, lieten de deelnemers aan de Warnsborncross zich hier niet door tegenhouden. En waarom zouden ze ook! Dit is de gelegenheid bij uitstek om te genieten van een mooie, uitdagende ronde (of twee, of drie) door bos en over heide. Er werd afgezien door de lopers, maar ook vooral genoten.

Op zondag 11 maart verschenen er weer honderden lopers aan de start van de Warnsborncross in Arnhem. Naast een jeugdloop van 1200 meter werden er afstanden van 5,5 kilometer, 11 of 16,5 kilometer gelopen. Met een nieuw parcourrecord bij de heren op de 5,5 kilometer, veel verbroken PR's en veel enthousiaste lopers blikken wij als organisatie terug op wederom een geslaagde editie.

Reacties van de deelnemers

Op onze Facebookpagina kwamen zondagmiddag verschillende reacties binnen:

‘Vandaag gelopen. Wat een prachtig parcours.’

‘Dank weer voor de organisatie, het mooie parcours en het lekkere loopweer. Topevenement.’

‘Mooie boscross, prima sfeer.’

Uitslagen en foto’s

Heb je meegelopen en ben je benieuwd naar je eindtijd? De uitslagen staan inmiddels op de website. Ook zijn er verschillende foto’s gemaakt. Niet alleen door ons (deze verschijnen een dezer dagen online), maar bijvoorbeeld ook door Kiek Beatse. Zijn foto's zijn te vinden op http://www.viagladiola.tk maar hier zijn de rechtstreekse linkjes: Allerlei, Jeugdloop, 5,5 km(A), Ronde 5,5 km(B), Ronde 5,5 km(C).

Uitslagen jeugdloop

Uitslagen 5,5 kilometer

Uitslagen 11 kilometer

Uitslagen 16,5 kilometer