Daar was die dan de 26e Warnsborncross, officieus zoals dat heet,  want dit keer alleen voor leden toegankelijk en waar het kon “corona proof”.

Negentwintig leden hebben de cross afgelegd waaronder een aantal meer dan één keer. Chapeau! Zondag 11 april was een klapper en het was fijn zoveel entoesjatelingen (altijd een moeilijk woord) bij elkaar te zien, blijkt eens temeer dat we het gezamenlijk lopen bij Arnhemia enorm missen.

En nu de balans na vier weken Warnsborn.

Zoals het een voorzitter betaamt liep Joost de snelste tijd over de 5.5km. Onze voorzitter -of zo u wilt vanaf nu onze voorloper- deed er 23 minuten en 42 seconden over.

Ook niet onvermeld de tijd van Maurice, de voorloper van onze huidige voorzitter, hij liep een knappe tweede tijd, 25 minuten rond.

De snelste dame op de 5.5 was Eugenie, ze was al de eerste die de uitdaging aangegaan is maar heeft ook een tijd neergezet die daarna  niet meer verbeterd is, 33,23. Top! Joke zette een keurige tweede tijd neer, 33,50.

Zoals beloofd, er waren heuse prijzen te verdienen en deze gaan dan ook naar Joost en Eugenie, gefeliciteerd!

Nu zijn er ook lopers die naar wij weten zich mogelijk hadden kunnen meten met de snelste lopers  maar zich waarschijnlijk niet bewust zijn van hun eigen talent. De Warnsborncommissie heeft ook begrepen dat deze lopers, Wouter en Ellen,  zolang mogelijk wilden genieten van het prachtige parcours, geef ze eens ongelijk. De prestatie is er niet minder om. Die waardering voor het parcours moet beloond worden meent de Commissie en daarom krijgen Ellen en Wouter beiden een prijs.

Dan was er ook nog de mogelijkheid om de 11 km te lopen. Volgens de statuten en reglementen wordt een tijd over deze afstand slechts opgenomen als deze 11 km zonder onderbreking wordt afgelegd. Menig loper heeft 11 km gelopen maar was halverwege zo moe dat hij of zij is gaan uitrusten.

Slechts drie deelnemers hebben het wel aangedurfd meteen door te lopen. Dat moet beloond worden meent de Commissie. Hans Teunissen, Jellie van der Meer en Sanne Klein zullen allen, naast diep respect, een prijs ontvangen!

Dan zijn er onder alle deelnemers nog prijzen verloot. De penningmeester heeft zelf meegelopen en was zo onder de indruk van het parcours  (waar hij normaliter alleen komt om anderen de weg te wijzen)  dat hij een bijdrage wilde leveren aan de loterij.  Met als gevolg, u leest het goed...... zeven prijzen!

De prijzen zijn zonder toezicht van een notaris verloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars zijn: Maurice Lem, Marcel Houberg, Ad van Oirschot, Marc Spierenburg, Theo Lemmens, Rob Berendsen en Gerrie Overkamp

Alle prijswinnaars zullen persoonlijk benaderd worden.

Rest ons nog een ieder te bedanken voor de deelname, wij vonden het een feestje al hopen we dat volgend jaar geen enkel lid van Arnhemia meeloopt!

De complete lijst met uitslagen is ook beschikbaar.

De Warnsborncommissie