Loopgroep Arnhemia organiseert zondag 13 maart 2022 de 26e Warnsborncross


De jubileumeditie van maart 2020 lijkt al weer ver weg, het was een van de laatste lopen die nog georganiseerd kon worden voordat we met corona geconfronteerd werden en Nederland op slot ging. Nu ligt er het goede nieuws van 25 januari - “we mogen weer” - en dat betekent dat, als alles goed gaat, er op landgoed Warnsborn weer een cross georganiseerd kan worden.

Als loopgroep Arnhemia hebben we er zin in, al betekent de huidige coronacrisis wel dat er een kortere voorbereiding was dan in andere jaren. Dat heeft ons dan ook doen besluiten om eenmalig de jeugdloop te laten vervallen. Zo kunnen we alle aandacht richten op de afstanden van 5,5, 11 en 16,5 kilometer die als vanouds op het programma staan. We kunnen niet wachten om het parcours uit te zetten en de deelnemers te verwelkomen.
Het parcours is niet aangepast en we lopen nog steeds op onverharde paden, door het bos en langs vennen en heide. De heuvels zijn ook niet uit het parcours gehaald, het blijft dus een sportieve uitdaging maar wel een heel mooie!

Wat wel veranderd is, is dat we ons aan de coronamaatregelen moeten en willen houden. Bij de stand van zaken zoals die op 25 januari bekend was betekent dit een coronatoegangsbewijs en een id-bewijs. De anderhalve meter afstand houden in het inschrijfbureau is inmiddels vanzelfsprekend.
Mochten de coronamaatregelen voor de cross nog aangepast worden dan houden we daar uiteraard rekening mee.

Inschrijven kan vanaf 09.30 tot 10.45 in de kantine van de tennisvereniging Schaarsbergen aan de Kemperbergerweg 671a te Arnhem. Online voorinschrijven is mogelijk tot zaterdag 12 maart, 20:00 uur.
Inschrijfgeld voor alle afstanden is € 8,00 en bij voorinschrijven € 7,00, te voldoen bij het afhalen van het startbewijs.

Wil je alles weten over deze loop? Nadere info is te vinden op www.loopgroep-arnhemia.nl/warnsborncross www.loopgroep-arnhemia.nl/warnsborncross